Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:22 | March 27, 2016

Denim and stripes

Alltså, hur typiskt att internet lägger av HELT när jag sagt att jag är back on track? Nu är det igång i alla fall. Och efter en kopp kaffe är jag med det. Dagen har varit så lång och vi har suttit hos polisen halva dagen. Förstår ni hur utmattad jag var när jag kom hem då?

Idag valde jag i alla fall att klä mig i mina älskade levis och oversize skjorta från zara. Tycker den är SÅ fin. Och skön.. Men det är ju bara ett plus! Har ni en mysig långhelg? Jag firar inte direkt påsk och ännu mindre här borta. Påsk för oss blir popcorn och film, inte helt fel det heller! xx


4 kommentarer4 kommentarer om “Denim and stripes”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här