Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

03:48 | March 28, 2016

Sandy mess x4

Sand i håret var mitt största bekymmer idag. Och det är jag så tacksam för! Vädret har pendlat idag med. Sol. Regn. Sol. Regn. Det har varit en sån vecka. Som tur är går regnet över fort. Men man vill ändå inte ligga på stranden när skuren kommer. För det är verkligen en rejäl dos av regn som kommer, oftast. Ibland har man tur att det kommer lite fridfulla droppar. Så var inte läget idag. Så nu ligger jag här, klockan är snart tio och jag är redo att krypa ner under lakanet. Jag saknar faktiskt ett riktigt täcke!! Inte haft ett sen vi lämnade.. Ta inte ert täckte för givet ikväll när ni lägger er!! xxx


7 kommentarer7 kommentarer om “Sandy mess x4”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här