Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:34 | March 28, 2016

Ute på havet

Igår tröttnade vi på att ligga på stranden och bestämde oss för att åka jetski, hur kul! Det är så skönt att komma ut på havet framförallt. Här får ni se lite bilder.. Försökte få upp en video men internet är hopplöst. Försöker en annan dag! Jag har fått frågan hur jag fotar under vatten och vid sånna här tillfällen – tackar min GoPro för det! xxx


3 kommentarer3 kommentarer om “Ute på havet”

    Hur har du köpt halsbandet ifrån Tiffany & co? Verkar inte som dom skickar till Sverige :/

    Reply

    Åh för många år sedan i deras butik.. Hoppas det löser sig för dig!! xx

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här