Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:00 | March 30, 2016

Blazer and bikini | florence bridge

Brukar ni också matcha eran bikini med kavaj?;) här är lite fler bilder från idag! Hur magisk är inte kavajen? sånt fint mönster!

Jag känner mig helt utmattad, sitter i vår fåtölj i lägenhet och känner att jag skulle kunna somna på direkten. Tur att vi köpte med oss färdig mat hem, hade inte varit sugen på att stå och laga just nu. Vad tycker ni om bilderna? Dom tre i mitten står pojkvännen för. Alltså hur duktig är inte han <3 xxx


8 kommentarer8 kommentarer om “Blazer and bikini | florence bridge”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Riktigt snyggt!

  Reply
 • Wow! Så snyggt!

  Reply
 • Jag vill inleda denna kommentar med att tala om att du är en riktig inspirationskälla för mig, och utan tvekan en lång rad andra individer!! Jag verkligen ÄLSKAR dina bilder, men det som jag älskar mest är hur du som ligger bakom denna bloggen är. Din personlighet och dina egenskaper. Att du inte är som alla andra bloggare. Det märks i din blogg att du står emot samhällets normer och ideal. Man känner sig accepterad för den man är när man besöker din blogg, men vidare till varför denna kommentaren ens skrivs: Jag åker utomlands om lite mindre än 2 veckor och hade således verkligen uppskattat ett inlägg om vad du anser att man bör ta med sig på resan. Vad du anser är måsten att ha med sig i resväskan och det kan vara allt ifrån hygienartiklar till klädesplagg. Hade uppskattat ännu mer ifall du dessutom hade nämnt specifika produkter som du testat och som du sett har gett resultat. Du får gärna tipsa om solkräm och lotions men gärna även andra eventuella produkter. Tack i förhand!

  Reply
 • Yay tack!! xx

  Reply
 • Åh tack snälla! xx

  Reply
 • OJ vilken fin kommentar. TACK!! Blir helt varm i mig <3 åh absolut ska jag knåpa ihop ett sådant inlägg!! Lovar! Massa kramar till dig, fortsätt vara som du är. Du gjorde hela min vecka!! xxx

  Reply
 • Hej!
  Superfint verkligen!! Vart är kavajen ifrån?? Kram

  Reply
 • Wow på dig!!!!!

  Reply