Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:19 | April 9, 2016

Flamingo beach

Såhär såg det ut på stranden igår. Det är Renaissance hotel som äger ön. Så vi köpte ett dagspass för att få besöka den, eftersom vi inte bor på hotellet. Iallafall. Flamingos gick lite överallt. Ibland var dom i havet och ibland stod dom jämte ens solstol. Typ så. Och glupska var dom! Dom liksom gick in i en för att få maten man hade i handen. Det var dock en rolig upplevelse. Att få mata fina djur på en strand gör man ju ändå inte varje dag! xx


11 kommentarer11 kommentarer om “Flamingo beach”

  Hello! Först vill jag bara säga att jag tycker så mycket om din blogg och instagram. Så drömmigt! Och du är så sjukt vacker! Har två frågor. Hur redigerar du dina bilder? Och du ser ut att vara så brun även när du är i Sverige, hur gör du? ?
  Kram

  Reply

  Åh tack, så glad jag blir!! Redigerar dom i appen vsco med ett filter som heter j5, sen trixar jag lite med ljus och så. Jag har bra pigment, tråkigt svar.. Men är alltid lite brun året om. Smörj dig, busa om du känner dig jätteblek. Försök undvik solarium, snälla! Såå farligt.. Kram xx

  Reply

  OMG. Var har denna stranden varit hela mitt liv??? Dröm. Så fina bilder du tagit också. Ska skriva upp den på min Bucket list direkt.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här