Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:22 | April 11, 2016

Coco and rae swimsuit

Mitt favoritmärke när det gäller bikinis – coco & rae. Här har jag på mig deras baddräkt i en sån fantastisk puderrosa färg, med fina detaljer på sidan. ÄLSKAR denna! Vad tycker ni? xx

Måndag och en ny vecka, också sista veckan i paradiset. Snart bär det hemåt för nya utmaningar och roligheter. Känns bittersweet, men lovar att det kommer bli lika inspirerande – om inte mer att läsa min blogg!! puss på er xxx


1 kommentarerEn kommentar om “Coco and rae swimsuit”

    Hej fining!
    Jag är inte mycket för att göra reklam på andras bloggar – men den här tävlingar får varken du eller dina läsare missa! Jag lottar ut 2 biljetter till Nordic Wellness event Strong Together den 7 maj – in och tävla för chansen att träna tillsammans med mig och träffa Bingo Rimér, Mårten Nylén, Kristin Kaspersen m.fl!
    Ha en underbar kväll!
    Kram <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här