Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:52 | April 13, 2016

Stone wall

Hej lovers!! Mitten av veckan och det börjar närma sig slutet av denna resan, på riktigt. Igår åkte vi runt lite och fotade för att sedan kolla fotbollsmatch. Gäller att båda är nöjda! Och det var vi. Nu ligger fortfarande killen och sover och jag svarar på mail. Som alltid. Idag ska vi ta vara på Aruba och göra det man gör bäst här – sola, bada och snorkla. Vad händer hos er? xxx


3 kommentarer3 kommentarer om “Stone wall”

    Hur kan man va så perfect??? Din bränna är on point också. Shit. #goals

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här