Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

03:00 | April 16, 2016

Livets goda stunder

Hej fina!! Förlåt att jag inte uppdaterat idag, det är vår sista dag så vi har haft fullt upp. Lämna in bilen, lämna in tvätt, handla det sista, packa – ja ni vet hur det är.

Känns så konstigt att tre månader har gått såhär snabbt. Känns som jag lämnade snöiga Sverige för en månad sen. Jag har haft en sån himla fin resa, och jag är så glad och tacksam att jag fått uppleva allt detta med min Rasmus. Vi har fått se 6 olika öar, uppleva olika kulturer och fått doppa våra tår i det finaste havet. Hur fantastiskt har inte detta varit?! Kommer alltid att ha en speciell plats för Karibien i mitt hjärta.

Men att komma hem kommer också innebära nya, spännande och roliga utmaningar. Och det ska bli så kul att kunna satsa ännu mer på det jag älskar. Och jag är så glad att ni vill hänga med på min resa! Den har bara börjat. Puss!! xxx


3 kommentarer3 kommentarer om “Livets goda stunder”

    Hej! Kan inte du göra ett inlägg om dina tatueringar??? Så fina

    Reply

    Kan inte du berätta lite om vilka öar ni besökt, hur ni bodde och hur mycket resan kostade allt som allt ? är sååå sugen på att göra en liknande resa! Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här