Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:58 | April 16, 2016

White x White

Fått många frågor om ett inlägg med tatueringar, det ligger just nu uppe precis under detta!

Och hur kul att ni tycker snapchat var en go for it idé!! Då kör vi på det tycker jag, är så taggad! Kommer ut med den om någon dag, kommer inte vara så roligt att följa min vardag idag ändå – ska ju sitta på ett flygplan och vara på resande fot i 16h. Men detta kommer bli jättekul, känner det på mig!

Nu ska jag skutta upp, äta frukost och packa det sista. Om två timmar bär det av mot flygplatsen! Puss på er xx


11 kommentarer11 kommentarer om “White x White”

  Hej! Jag undrar om du hade kunnat tänka dig att sälja kjolen som du hade på din bal? Mejla mig isf ?

  Reply

  Matilda, du är verkligen så himla vacker. Min största girlcrush! Du har även min favoritblogg och du är så himla inspirerande!
  Kram på dig

  Reply

  Hur redigerar du dina bilder? Skulle du inte kunna visa hur du gör steg för steg med en bild från Karibien? Hur du framhäver färgerna, vilket filter du har, vilken app/program. Skulle vara så roligt ?

  Reply

  Till att börja med, underbart härliga bilder, vill bara ta mig till Karibien och resa runt precis som ni!! Har därför försökt att hitta svaret på frågan men inte funnit något… Hur fixade ni allt med boende, bil, ekonomi m.m? Om du redan skrivit om detta kanske du skulle kunna länka inlägget igen? Kram!!

  Reply

  Nängtar hela tiden tills du lägger upp ett nytt inlägg ? hih ville bara skriva det! Och, du verkar ha levt i en dröm i Karibien! Vill också:( kram fina!!

  Reply

  ALLTSÅ DU❤️ vad glad jag blir!!! Tack tusen gånger om. Fantastisk du är! Kram X

  Reply

  Ska absolut försöka, så svårt att förklara.. Blir ju alltid lite olika. Men lovar att ge det ett försök! x

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här