Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:03 | April 19, 2016

RAGDOLL LA

Man skulle kunna tro att jag var sponsrad av mĂ€rket med denna outfiten 😉 Byxorna, tröjan och chockerhalsbandet Ă€r allt ifrĂ„n – Ragdoll LA. BĂ€sta mĂ€rket. Har nĂ€mnt mycket om det, Ă€lskar deras bas t-shirts!! Och detta set Ă€r to die for. Perfekta grĂ„a fĂ€rgen i kombination med tyget och den omtalade lĂ€ngden pĂ„ byxan kan inte bli annat Ă€n bra. Och chockerhalsbandet i svart spets, min absoluta favorit accessoar just nu. Skor ifrĂ„n Eytys!

Vad tycker ni? xx


19 kommentarer19 kommentarer om “RAGDOLL LA”

    Sjukt snyggt hĂ„r!! AnvĂ€nder du nĂ„gon speciell locktĂ„ng för att fĂ„ det sĂ„? ❀❀

    Reply

    Min frisör gjorde det, kika in hennes instagram @amaliaberglund sÄ kanske du fÄr lite tips! xx

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr