Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:55 | April 21, 2016

Thursday Cravings from NA-KD

Just nu är jag så sugen på tunna långa klänningar att bära över baddräkter och bikinis. Gärna i mönster, men svart är alltid ett säkert kort. Så himla fint med större armar som på nummer 1 och 3. Vi ska inte ens börja prata om hur mycket jag gillar svarta baddräkter. Inte bara tillstranden, men också som en body. Sen är det ju hur dreamy som helst att NA-KD erbjuder 20% på hela ditt köp under April, bara att använda koden: NAKDAPRIL. Så shoppingsugen!! (Inlägget innehåller adlinks)

Plaggen ovan är på min önskelista, vad är på eran? X


8 kommentarer8 kommentarer om “Thursday Cravings from NA-KD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här