Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:21 | April 23, 2016

SNAPCHAT – MATILDADJERF

SÅ, nu ska min snapchat fungera!! LÄGG TILL MIG! Sök matildadjerf så är det jag.

Kommer bli så kul och jag är jättetaggad. Tänkte att ni gärna får kommentera här, eller skriva till mig på snap om det är något speciellt ni vill se, osv. Ni kommer få ta del av min vardag, t.ex. vara dom första som får se alla fina paket jag väntar på, kort och gott – hänga med mig helt enkelt. Tänkte också ganska direkt visa mina bikinis och berätta lite om storlekarna, har fått frågor om det och tänkte att det blir ännu enklare "live".

Berätta nu om det är något speciellt ni vill ta del av, Hoppas vi ses där darlings!! xx


4 kommentarer4 kommentarer om “SNAPCHAT – MATILDADJERF”

    Du borde ha en film på dig i "spöket" så man förstår att det är du! ??

    Reply

    Lägg gärna upp och berätta om bikinisarna på bloggen också, för oss som inte har snapchat?☀️

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här