Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:54 | April 24, 2016

SUNDAY FEELS

Söndag, mår som jag förtjänar när det gäller trötthet. Igår var jag ute och dansade med mina tjejer, det var ju tre månader sen sist! Är inte överlycklig över att vara hemma, men är överlycklig över att vara med dom. Nu ska jag försöka städa mitt rum och min garderob, jag kanske borde sälja kläderna jag aldrig använder? Håller er uppdaterade! X

Sunday, and i’m so tired. Yesterday I was out dancing with my girls, I mean, it had been three months since we last danced together! I’m not overjoyed about being home, but I am so so happy to be with my girls again. Now i’m going to try to clean my room, and my closet. Maybe I should sell the things I never use? I’ll keep you updated! X


3 kommentarer3 kommentarer om “SUNDAY FEELS”

    Kan du skriva mer om träning/ditt träningsupplägg och hur du ser på träning och så?? Din kropp är dröm!

    Reply

    Åh är så kluven till det. Men kan absolut skriva ihop ett inlägg om min syn på träning, så kanske du förstår varför jag är kluven. Hoppas det låter bra! Puss X

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här