Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:53 | April 24, 2016

THIS JUST IN – NEW ROOM

Äntligen tog jag tag i mitt rum och gjorde det mer mitt. Jag älskar känslan rummet har nu, Vad tycker ni?

I finally took matter in to my own hands and made my room more me. I love the feeling the room has now, what do you think?


11 kommentarer11 kommentarer om “THIS JUST IN – NEW ROOM”

  Åh vad mysigt! Älskar färgerna! ?
  Jag undrar om du har en 120 cm säng eller en mindre/större? Och i så fall får du och din kille plats i den? Haha lite konstig fråga kanske, men håller på och välje mellan att köpa en 120 säng eller en 160… Så är tacksam för svar. ?
  Och medans jag ändå håller på att kommentera så måste jag säga att du har en sån fin blogg och du verkar vara en så underbar tjej. Kram!!

  Reply

  Lampan, magisk!
  Hur/vart gör du dina bild collage förresten? ?

  Reply

  Haha jag tänkte samma. Jag har själv 120 säng och tycker att det är för litet. Funkar när man är nykär men efter ett tag är det störigt!

  Reply

  Jag har 120, den funkar jättebra! Sovit med min kille i den i 1,5 år, fortfarande nykär men inte störigt för mig ? jag är väldigt kort och liten, hade 160 innan men har man litet rum så har man ? jag tycker snarare det är mysigt!! Men absolut, vill man ha mer rum så ska du gå för en 160! Och tack för de fina orden, kram!! xx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här