Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:53 | April 25, 2016

ANNI LU

Idag hämtade jag ett paket på posten, äntligen kom mina smycken från Anni Lu. Mitt absoluta favoritmärke när det kommer till smycken. Så fina, enkla men samtidigt väldigt unika. Halsbandet liksom!! Hur fint?! Kolla min snapchat för att få en sneak peak på resten av smyckena, matildadjerf. Puss på er! x

So today I picked up my package from Anni Lu. It’s my absolute favorite jewelry brand, they are so simple but also so unique. I mean this necklace, how gorgeous?! Check out my snapchat for a sneak peak of the rest of the jewlery, matildadjerf. Kisses! x


10 kommentarer10 kommentarer om “ANNI LU”

  Hej, kan du skriva lite mer om dig själv och dina dagar? Jättebra blogg!!

  Reply

  I vilket program lägger du bilderna så omlott? Superfint! ?

  Reply

  Asså du och din stil är ju helt perfekt!! Måste bara fråga vart du har köpt din fina kimono?
  puss & kram!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här