Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:32 | April 26, 2016

New in – Knitted dress

Hej darlings!! Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera. Har precis börjat jobba och försöker hitta en balans, är inte riktigt där ännu. Men lovar att det kommer bli bra!

Igår hämtade jag mitt paket från denna sidan, hur fin är inte denna klänningen? Idag fick den göra sin debut inne. Men hur snygg kommer den inte bli med ett par boots nu på sommaren! Antingen till stranden med en bikini under eller till alla andra tillfällen, haha verkligen sådan klänning som passar allt. Jag kommer nog bära den med ett smalt bälte i midjan så den kommer upp lite och får ett ännu finare fall på just mig. Direktlänk till den hittar ni här! Puss X

Hi darlings! So sorry for the bad update. I’ve just started working and i’m trying to find some sort of balance. Not quite there yet, but soon – promise! 

Two days ago I picked up my package from this site, and how nice is this dress?! Can’t wait to wear it outside aswell. Paired with a small belt to get it a little bit shorter and a pair of boots. I have a feeling this will be one of my favorites this summer. Direct link to the dress can be found here. Kisses! X


10 kommentarer10 kommentarer om “New in – Knitted dress”

    Supersnygg! Vart kommer skorna ifrån? de var med hur snygga som helst!!

    Reply

    Var är skorna ifrån!?!?!?!? Du är säkert trött på frågan men har letat över allt efter liknande men inte hittat dem perfekta, som du verkar gjort…
    Kram!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här