Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:24 | May 29, 2016

MIXED

Älskar att matcha lite finare kläder med slappa. Som denna paljettkjolen tillsammans med en oversize stickad tröja. Tröja från acne och kjol från zara. Förlåt för min frånvaro, jag har varit på summerburst hela helgen och haft fullt upp. Och dagarna har verkligen varit fyllda till max. Och nu – ligga i sängen och kolla Izombie. Woho! x

Love to match more dressed clothing with more relaxed ones. This sequin skirt with an oversize cozy shirt is a perfect example. Skirt is from zara and shirt from acne. Sorry for my absence, I've been at summerburst all weekend and the days truly have been filled to the max. And now – lay in bed and watch Izombie. Woho! x


4 kommentarer4 kommentarer om “MIXED”

    Älskar denna outfiten, kan inte du snälla göra en tutorial på hur du gör din messy bun? Den är så fin!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här