Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:13 | June 20, 2016

Comme des Garçons x Converse

Ibland gillar jag att gå all in, och ibland ha ett klädesplagg som får sköta snacket. Dessa skor är ju så fina, Comme des Garçons x Converse. Till valde jag min favorit tisha från IRO, den är SÅ ball. Lika snygg till vardags som till utekvällar. Tänk denna med en skinnkjol eller skinnbrallor och ett par snygga boots, I die! Vid detta laget borde ni veta vart mina armband kommer ifrån, men om inte – Anni Lu. En ny vecka och jag är fylld med så mycket inspiration nu när jag köpt en ny kamera. Märks det? Hoppas ni alla haft en skön måndag. Det är vi värda! xx

Sometimes I like to go all in, and sometimes I let one piece of clothing do the talking. These shoes are soo nice, Comme des Garçons x Converse. My tshirt is from IRO, and I just think it's so cool. It's also such a hot shirt to have when going out. Think this tshirt with a leather skirt or pants and a pair of cool boots to match, I die! By now you probably know where my bracelets are from, but just in case – Anni Lu. A new week and i'm filled with so much inspiration now that I have my new camera. Can you tell? Well, I hope you guys all have had a good monday. We are SO worth it! xx


9 kommentarer9 kommentarer om “Comme des Garçons x Converse”

  Berätta om din nya kamera! Snälla skriv ett inlägg om den! ?

  Reply

  Vad gör du för att bibehålla din fina bränna? Du är så brun och fin ?

  Reply

  Hej,

  Är intresserad av att veta vilken kamera du använder?

  Reply

  Kan du länka vart man kan köpa likadana fina skor som du ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här