Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:09 | June 22, 2016

Bohemian

Jag har en liten bohem i mig. Som älskar allt som har med till exempel vida armar och fina mönster att göra. And I mean, hur klockrent gör inte dessa märken den stilen? De översta är ifrån detta märke, och de understa ifrån detta. Jag har alltid älskat Free People, and I still do. Om ni vill ha direktlänkar till kläderna är det bara att trycka på bilderna babes! Vad tycker ni om denna stilen? x

I’ve always had a little bohemian living in me. I love everything that has to do with wide arms and nice patterns. And I mean, these brands just nail this style! The first ones are from this brand, and the last ones from this . I’ve always loved Free People, and I still do. If you want the direct link to the clothes just press the pictures babes! What do guys think about this style? x


4 kommentarer4 kommentarer om “Bohemian”

    Hej, ursäkta att jag kommenterar något hela orelevant på det här inlägget. Men jag undrar vilken Balibody du använder? Får knappt vad som är vad på hemsidan haha

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här