Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:09 | June 28, 2016

Midsommar

Ooooh, midsommarhelgen. Hur fantastisk var inte den! Var i Smögen med ett gäng fantastiska människor. Hade man kunnat få för mycket av det goda hade jag fått det denna helgen, men det går ju inte! Förlåt för min frånvaro ville jag egentligen mest säga.

Till roliga nyheter, om en vecka sticker jag till Grekland ensam och möter upp en tjej från Australien. Är så taggad! Har ni tips på öar och ställen man måste se? TELL ME! xx


6 kommentarer6 kommentarer om “Midsommar”

    Kan du inte berätta mer om resan? Har du aldrig träffat tjejen innan? Hur bestämde ni er för att åka? Osv!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här