Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:34 | July 30, 2016

Nude tones

Åh, jag är i en sån period där jag älskar allt som är i färgen NUDE, sån himla snygg färg! Denna klänningen är ifrån Tobyheartginger. Och jag älskar den! Det är en sån klänning man kan ha på sig oavsett tillfälle, börja dagen med en mysig kofta över och sneakers eller boots. Och avsluta den med ett par klackar och en snygg jacka istället. HUR BRA? x

Oh, i’m in this period where I love everything that has the colour NUDE, such a good colour! This dress is from Tobyheartginger. And I love it! It’s one of those dresses than you can wear anytime. Start the day with a cozy cardigan over and paired with sneakers or boots. And end the day with this dress matched with a pair of heels and a good jacket instead. HOW GOOD? x


7 kommentarer7 kommentarer om “Nude tones”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här