Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:40 | August 9, 2016

PINK SUEDE HEELS

Okey guys, so i’m not gonna lie – I’m the WORST at walking in heels. So I usually go for wedges or ones like these. But I mean, how cute are these?! Baby pink suede, ah my heart aches! They are from Lamoda. I love to combine all white with a hint of color, so these were perfect for that.

AND, I know the Q&A has not been fully answered, i’m on it. But sometimes life just throws so much at me that I don’t know how to cope. That’s been my week, um month? SO bare with me loves!

Okej, så jag ska inte ljuga – Jag är sämst på att gå i klackar. Så jag brukar ofta köra på kilklackar eller klackar som dessa. Men jag menar, hur söta är dessa? baby pink mocka, åh mitt hjärta gör ont! Dom är ifrån Lamoda. Jag älskar att kombinera helvitt med en hint av färg, så dessa gjorde det jobbet utmärkt.

OCH, jag vet att frågestunden inte har blivit helt svarad. I’m on it. Men ibland kastar livet så mycket på mig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Så har det la varit i veckan, um månad? så håll ut godingar!


12 kommentarer12 kommentarer om “PINK SUEDE HEELS”

    Fantastiska skor!! Och himla snyggt till vita byxor! ?

    Reply

    Så fin outfit! Vad heter det fina nagellacket du har på tårna här? ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här