Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:00 | August 10, 2016

BLUE DREAMS

Morning babes! How gorgeous is this dress? light blue, big arms, the right length, OH and off shoulder. I’m obsessed. I Bought it from Verge girl, which is one of my absolute favorite stores. Everything just screams “buy me!!”. I’m trying to stay positive about summer, crossing my fingers everyday the sun and heat will return. But until that happens – I make sure to keep summer going through my clothes. This dressed matched perfectly with my espadrilles from OAS. Which is a swedish brand, how fun!? I love the tie up detail. And of course, the one behind the camera and these beautiful shots is @karolinaar xx

Morgon babes! Hur vacker är inte denna klänningen? ljusblå, stora armar, perfekt längd, OH och off shoulder. Jag är besatt. Köpte den från Verge girl, vilket är en av mina favorit affärer. Allt ropar “köp mig!!”. Jag försöker hålla mig positiv angående sommar, hoppas varje dag att solen och värmen ska kolla tillbaka. Men tills det händer – så ser jag till att hålla igång sommaren igenom mina kläder. Denna klänningen matchade perfekt med mina espadrilles från OAS. Som också är ett svenskt märke, hur kul!? Älskar snörningen. Och såklart, tjejen bakom kameran och dessa fina bilder är @karolinaar xx


11 kommentarer11 kommentarer om “BLUE DREAMS”

    Hej! Var gärna med på min veckans “moderepotage” där du kan bli intervjuad av mig ✨

    Reply

    Hej, jag har länge tyckt att dina tatueringar är jätte fina och undrar om du kan göra ett inlägg om alla. Priser, hur ont det gör, tips osv.. // kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här