Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:31 | August 28, 2016

BLOPPIS?

Loves, I have a little question for you – I cleaned my wardrobe today and realized I have ALOT to sell. And to much for me to put on the internet, you know with taking pictures – putting them up – sending the package off. That’s a full time job right there. So for everyone in Sweden, and near where I live (Borås) would you be interested in a little bloppis? it’s everything from jeans to bikinis. Tell me!! x

Jag har en liten fråga till er – Jag städade min garderob idag och insåg att jag har MYCKET att sälja. Och för mycket för mig att lägga ut på internet, ni vet med att ta bilder – lägga upp dom – skicka iväg paketen. Det är ett heltidsjobb. So för alla i sverige, och som bor nära mig (Borås) hade ni varit intresserade av en liten bloppis? det är allt ifrån jeans till bikinis. Och mycket som jag knappt använt! Tell me! x


16 kommentarer16 kommentarer om “BLOPPIS?”

    JA!! Gärna någon helg så man är ledig! ?

    Reply

    Hade vart suuper kul! Ett tips är att använda “Clique” som bla Angelica blick och Ellen Bergström!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här