Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:47 | September 22, 2016

FRESH WHITE

Is there anything better than white against tanned skin?

We have been so busy working here in Mykonos i've totally forgotten to update. No forgot is the wrong word. Time has been tight. But promise, i'll tell you all about our trip – through lots of photos of course! And photos by Angelickpicture. My favorite girl! x

Finns det något bättre än vitt mot solkysst hud? Vi har varit så upptagna med jobb här nere i Mykonos att jag totalt glömt av att uppdatera. Nä, glömt är fel ord.. Jag har inte hunnit! Men jag lovar att berätta allt om vår resa- genom massa bilder såklart! Och dessa bilder är tagna av Angelickpicture såklart. Min favorit tjej! X


8 kommentarer8 kommentarer om “FRESH WHITE”

    Alltså den tjejen är ju så grym på att fota. Hon lyckas alltid förmedla en känsla. sjukt fin är du också!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här