Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:47 | September 25, 2016

When a not so laid back dress becomes laid back

I showed you guys this dress last week, it really has been my favorite since I bought it. I love to match it with a sweatshirt, just to get it a little more casual and laid back. And here you get an idea of how that can look. Just so you guys can see how versatile a pretty dress can be! Here are some sweatshirts that I love.. Just press the picture to get to the site.

Jag visade ju denna klänningen förra veckan, och den har verkligen varit en favorit sedan jag köpte den. Jag älskar att kombinera klänningen med en collagetröja för att få en mer avslappnad look. Och här kan ni se hur det ser ut. Ni får också en idé om hur mångsidig en fin klänning faktiskt är. Här är några tröjor som jag älskar.. klicka på bilden för att komma till sidan.

You know me, i’ve said this like 100 times – I love to mix styles. And to play with different fabrics. And this is a perfect example. And I mean, a shirt like this is also just good together with a pair of boots and jeans. Try to add some jewelry pieces so it doesn’t get too dressed down and sloppy.

Ni känner la mig nu, jag har sagt detta 100 gånger – jag älskar att blanda stilar. Och att leka med olika material. Och detta är ett perfekt exempel. Och en tröja som denna passar ju så bra med ett par boots och jeans också. Försök att blanda in lite smycken så det inte blir för slappt.


7 kommentarer7 kommentarer om “When a not so laid back dress becomes laid back”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här