Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:23 | September 28, 2016

afternoon in mykonos town

Images from faithful the brand travel diary by Angelica.

So one day bed bound and i’m already tired of it, I easily get bored. I am relieved that I have my series to watch, and trust me I go through episodes like a maniac. So since I have a lot of time on my hands right now when i’m sick and all, do you guys want me to post about something special? if you have any ideas or thoughts let me know! x

Så en dag i sängen och jag är redan uttråkad. Men jag är väldigt glad att jag har min serie som jag kan kolla på, och trust me jag är helt manisk haha. Eftersom jag har mycket tid på mina händer nu när jag är sjuk så tänkte jag kolla med er, är det något speciellt ni vill se på bloggen? ideér eller tankar? säg till isåfall! x


17 kommentarer17 kommentarer om “afternoon in mykonos town”

  Skulle gärna vilja se hur du redigerar dina instagrambilder mer specifikt och dina tips för bra foton! Älskar din blogg!!

  Reply

  Vilka kameror använder du dig utav? Frågade dig tidigare då du hade “frågestund” men eftersom du bara svarade på väldigt få frågor fick jag aldrig något svar….
  Älskar din blogg så skulle vaa supertacksam för svar ? kram!

  Reply

  Jag svarade på alla förutom de om kamera och redigering ? ska skriva ett enskilt inlägg om det. Jag har en canon 1300d använder jag! Glad jag blir att du gillar min blogg! Kramis

  Reply

  gud vad fina glasögon!!! Vart är de ifrån??

  Reply

  Kan du lage et innlegg om Hellas “guide” og hvor man bør bo, dra, spise og gjøre – hadde satt STOOOR pris på det!
  Klem

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här