Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:32 | September 29, 2016

biggest thank you <3

Another day sick in bed, I finally feel like i’m getting better though. Which feels great! I have a lot of work to catch up now and my fingers are literally itching to get back to working out. Something that did make my day a lot better was opening the door and seeing my boyfriend with a huge grin on his face, and holding this cake. I’m so humbled and thankful that I have my biggest fan and best friend in my boyfriend. And that I reached 50k yesterday on instagram, it feels pretty big for little me. And i’m so thankful for you guys for following me and commenting on my posts, both here and on instagram. So, THANK YOU x

En till dag sjuk i sängen, men jag börjar äntligen känna mig bättre. Vilket känns så skönt! Jag har mycket jobb att ta tag i, och mina fingrar kliar efter att få träna igen. Någonting som gjorde min dag väldigt mycket bättre var att öppna dörren och se min pojkvän med ett stort leende på läpparna och hålla i denna tårtan. Jag är så tacksam och lycklig över att ha mitt störta fan och bästa vän i min pojkvän. Och att jag nådde 50k igår på instagram, det känns väldigt stort för lilla mig. Och det är jag så gilla tacksam över, att ni följer mig och för era fina kommentarer, både här och på instagram. Så, TACK! x


18 kommentarer18 kommentarer om “biggest thank you <3”

    Grattis!! Skulle inte du kunna göra ett inlägg om hur du redigerar bilderna i vsco? Skulle uppskattas mycket, kram <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här