Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:49 | October 27, 2016

A MUST HAVE FOR FALL

Fall is all about being stylish but comfy, and this dress is a must have. To dress it down and give it a more matilda feel, I chose to wear it with my favorite sneakers and an oversize coat. Do you guys like it? if so, you can get it here! x

// Hösten handlar ju väldigt mycket om att vara bekväm och snygg, och denna stickade klänningen är ett måste för höstgarderoben. För att klä ner den lite och göra den mer mig valde jag mina favorit sneakers till och en oversize kappa. Gillar ni den? isåfall hittar ni den här! x

in collaboration with na-kd.com


16 kommentarer16 kommentarer om “A MUST HAVE FOR FALL”

    var är klänningen och hår-bandanan från? super snygga ihop!!

    Reply

    Klänningen är ifrån NA-KD, länkat i inlägget. Hårbandet Gavala. Tack ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här