Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:01 | October 28, 2016

Poolside in 30 degrees

For Gooseberry Seaside // captured by Angie


2 kommentarer2 kommentarer om “Poolside in 30 degrees”

    Hej! Jag älskar verkligen din blogg och jag har fått så himla
    Mycket inspiration från dig! Men jag sitter lite fast i min klädstil för tillfället, har verkligen tappat de… Kan inte du lägga upp lite olika höst/vinter outfits?? Behöver verkligen hjälp!! YOU GO GIRL!!

    Reply

    Hej fina Fanny! Åh så glad jag blir. Jo visst kan jag försöka hinna det, nu sticker ju jag till Bali i veckan. Men ska verkligen försöka! massa kramar <3 Tack att du tog dig tid att skriva!! xxx

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här