Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:01 | November 20, 2016

sleeping in

Late mornings in Villa Tilu. After the intense day we had yesterday we’ve been relaxing on a next level today. Not even outside, haha. I usually have such a hard time sleeping in the day, but today I slept for an hour in the car and then I wanted to sleep even more when we checked in to our new villa. Instead I worked, and ate Nasi Goreng. New favorite food! It’s seven in the evening here now and i’m already cuddled up in bed ready to watch house of cards. Tomorrow we will explore the beaches down south, where we now are living – so excited!! x

//Sovmorgon i Villa Tilu. Efter den intensiva dagen vi hade igår har vi tagit det väldigt lugnt idag. Vi har liksom inte ens tagit det lugnt utomhus, fatta då att man är trött haha. Jag brukar vanligtvis inte kuna somna på dagen men idag sov jag en timma i bilen och sedan ville jag fortsätta sova när vi kom fram till nya villan. Men istället så tog jag tag i mig själv och fick lite jobb gjort, och åt Nasi Goreng! Nya favorit maten.. hehe. Nu är klockan sju på kvällen och jag har redan myst ner mig i sängen och är redo att kolla på house of cards. Imorgon ska vi utforska stränderna som ligger här södra delen av ön, vart vi nu bor – så taggad! x


10 kommentarer10 kommentarer om “sleeping in”

    Hej! Vilken fin blogg du har! Kika gärna in min personliga blogg❤️?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här