Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:12 | November 21, 2016

BINGIN

Swimsuit from Lioness in the perfect pink tone. Today we had a beach day on Bingin Beach.. So not every shoot goes smoothly haha, one second i’m sweating my booty off and then god heard me and splashed me in water 😉 not that I mind, it’s way too hot to not cool off! x

// Baddräkt från Lioness i den perfekta rosa färgen. Idag hade vi en liten stranddag på Bingin Beach, så uppskattat. Tänkte att ni kanske ville se hur det egentligen går till när vi fotar. En sekund står jag och svettas ihjäl och andra sekunden är jag genomblöt, någon högre makt måste sett hur jag svettades och valde att skölja mig i vatten 😉 Inte för att det var så dumt, det är för varmt här för att inte svalka sig! x


12 kommentarer12 kommentarer om “BINGIN”

    Hej, jag är ny läsare på din blogg och har en fråga till dig. Du verkar typ leva mitt drömliv, så jag undrar om du håller på med något mer än bloggen och i så fall vad? Menar absolut inte detta som att “men vad gör du egentligen, en blogg är väl inget jobb” haha, utan är bara nyfiken, kram!

    Reply

    Hej Cornelia! Så kul att du hittat hit, hoppas du gillar min blogg <3 Jag jobbar heltid med mina sociala medier x

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här