Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:26 | November 22, 2016

beach day perfection

Today has looked something like this. Oh, and me running around with a camera shooting Shihfen. The photos came out SO good, I will probably have to post some here so you guys can see! The best part of the day, well part of it.. is hanging with Mei Lan, Shihfens daughter who is just the most adorable and kindest human on earth. So thankful and glad me and Shihfen crossed paths! Such a lovely human being with amazing values and personality. Yay for new friends!! x

//Min dag har sett ut lite såhär.. och, springandes med en kamera! Jag har fotat Shihfen idag, och bilderna blev SÅ bra. Måste nog lägga ut dom här på bloggen så ni får se! Det bästa med dagen, eller okej.. en del av den är att jag fått hänga med Mei Lan, Shihfens dotter som är så himla snäll och fin. Så tacksam och glad att min och Shihfens vägar möttes! Sån himla vacker människa med otroliga värderingar och personlighet. Yay för nya vänner!! x


12 kommentarer12 kommentarer om “beach day perfection”

  magisk baddräkt!! Så fin, vart är den ifrån???

  Reply

  Hej Matilda!! Älskar din bilder verkligen!! Men vad har du/ni för kamera när ni fotar? Jag ska snart ut på en Jorden runt resa och orkar verkligen inte släppa runt på den stora system kameran!! Har du några grymma tips på reskamera?

  Reply

  Hej Linnea! Åh så glad jag blir, tack! Det finns så många grymma kompakt kameror, jag hade en Canon g16 powershot när jag reste runt i Karibien. Sony har många bra kompakta systemkameror! Jag är inget proffs på just det, men kika på det! x

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här