Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

01:35 | November 27, 2016

internet issues + your opinion

When I thought internet couldn’t get any worse, it did. So sorry for no updates! To even upload a photo takes one hour. Thankfully though, for the blogs sake were moving tomorrow. Hopefully internet will be better there. Until then, I would really appreciate if you commented what you want to read here. I really want you guys to feel like you have a say, and to be a part of this. So if you have anything particular you want me too post, tell me! x

//Jag trodde verkligen att internet inte kunde bli sämre, men det blev det. Så ledsen att jag inte kunnat uppdatera! Att ens ladda upp en bild tar typ en timma, om jag har tur. Men till goda nyheter, för bloggen minst sagt så byter vi boende imorgon. Och förhoppningsvis är internet bättre där! Tills dess hade jag verkligen uppskattat om ni kommenterade vad ni vill se här i bloggen. Jag vill verkligen att ni känner att ni är delaktiga och att er åsikt är viktigt, för det är den! Så har ni något ni vill se, lösa om.. berätta! x


13 kommentarer13 kommentarer om “internet issues + your opinion”

  Jag vill se alla samarbeten du har fotat osv! Där måste du ju ha massor utav material ? kramar!

  Reply

  Jag har följt din Blogg/instagram ett bra tag och jag fullkomligt älskar den!
  Det jag kan sakna dock är, att jag hade velat ha mer information. T.ex under dina resor, var du befinner dig(namn på restauranger/stränder/boenden/”utflykter”), och vad du tycker och tänker om dessa platser. Sen älskar jag ALLT du har på dig, så jag som läsare hade gärna velat att du skrev vad dina bikinis mm kommer ifrån.

  Tack för en bra blogg proppfull med inspo!

  Reply

  Vart kommer den svarta bikiniöverdelen ifrån? ?

  Reply

  att du visar steg för steg hur du redigerar dina bilder I lightroom

  Reply

  Åh så kul att du vill se det, det visar jag gärna! ? Tack för peppen!! xx

  Reply

  Åh jag brukat ju skriva vart jag är och vad ställen heter, gjort många gånger när jag varit här i Bali. Men kan självklart vara extra tydlig!! Samma gäller vart mina bikinisar är ifrån, det står 90% med i inlägg. Ibland under bilden och ibland i texten!

  Men tack att du påminner mig, det hjälper så mycket ? Och tack för peppen!! Massa kramar xxx

  Reply

  Oj det önskar jag att jag kunde, men det kommer tyvärr inte gå.. lite väl invecklat!:( Men jag kan självklart försöka visa så mycket som möjligt och ge tips och tricks ? x

  Reply

  Elsker bloggen din!! Du tar veldig gode bilder og klesstilen din er til å dø for<33 Jeg hadde likt å få vite mer om deg og hva en “typical day in your life” ser ut. Jeg er en ny bloggleser, så kan godt være du har skrevet det før.

  Reply

  I would love to read about your diet and workout routine!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här