Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:47 | November 29, 2016

FIRST VIDEO LOG!

Guys.. welcome to my first ever video log! I really hope you will like this. Hopefully you guys will see the effort I put into this, i’m a little rusty haha. But please do check it out and give me feedback! I’m super excited. To start I will post one video every tuesday, because tuesdays are pretty boring. So kick back and enjoy babes x

//Hörni.. välkomna till min första video log! Jag hoppas verkligen ni kommer gilla den. Jag har lagt ner mycket kärlek i videon och hoppas det syns, det är lite ovant nu i början men kommer bara blir bättre och bättre. Kolla in videon och ge mig feedback, jag är så taggad! Till att början med kommer jag lägga upp en video varje tisdag för enligt mig är tisdagar ganska tråkiga, så luta er tillbaka och njut x


6 kommentarer6 kommentarer om “FIRST VIDEO LOG!”

    Hej Matilda!

    Jag är lite nyfiken ang din Aruba resa, det är så att jag ska ut på en Jorden runt-resa och funderar på att avsluta i Aruba. MEN hur bokade ni flygbiljetten? Vi behöver flyg från Usa till Aruba och från Aruba hem till Sverige! Har jättesvårt att hitta flyg från Aruba hem till Sverige? Har du någon bra hemsida/app du använda dig av? ? Jag vet att ni bokade i Aruba bara några dagar innan ni åkte hem! Hur fungerade det? Blev det någon kostnadsskillnad?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här