Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:21 | December 20, 2016

VIDEO FROM AUSTRALIA!

It’s tuesday and that means.. new video!! Enjoy loves! x


11 kommentarer11 kommentarer om “VIDEO FROM AUSTRALIA!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lovely

  Reply
 • Love ❤️ it ?? Such good locations! The kangaroo ? Thing made me giggle ??

  Reply
 • Åh så himla vackert!!

  Reply
 • Sååå fint! er helt jaloux!

  Reply
 • Hello matilda, jag har lite frågor om Australien.
  – har du varit någon annanstans än Perth? om ja, var och vad gillar du mest? om nej hur är Perth? Jag skall nämligen snart ut på äventyr och bosätta mig i Australien. Ingenting är spikat mer än att jag skall till sydney. På senare dar har jag funderat på att ta några månaderna på Bali också? har du några tips till mig med rätt dålig koll. Hade vart guld.
  ps. du tar fantastiska bilder. Kram

  Reply
 • jättefint! kolla gärna in min blogg och kampen mot anorexi – en dag ska jag vara helt fri!!

  Reply
 • Hej Matilda! Nej vi var bara i Perth denna gången, perth var mysigt men allt är ganska utspritt.. som det är i australien ? Men fantastiskt fina områden runt om perth också, åker man söderut till Margaret River och ställen som du ser i videon helt enkelt! absolut värt att åka. Men andra sidan av aus händer det nog mer på om man säger så ? Bali är amazing!! du måste åka hit. Billigt och bra också! Vill du veta mer specifikt om bali, hojta!! <3

  Reply
 • Det var amazing!!x

  Reply
 • haha I know, damn Kangaroos! Miss you beauty! x

  Reply
 • Visst är det! x

  Reply
 • Thank you darling girl!

  Reply