Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:32 | January 1, 2017

NEW YEAR & NEW START

Q&A

Okay guys, so now it’s time to make a difference – 2017 will be OUR year. So tell me what YOU want to see in my blog and instagram. I’m so excited to start the new year with a bang, and ready to get into my blog 110% again. I’m thinking more personal, more outfits, and more from my daily life here in Bali. What do YOU think? I need your help! x

//Okej kompisar, nu är det dags att göra en förändring – 2017 ska bli VÅRAT år. Så berätta vad DU vill se i min blogg och instagram, och youtube såklart. Jag är så taggad på att starta det nya året med dunder och brak, och att komma in i min blogg 110% igen. Jag tänker mig lite mer personligt, mer outfits, och mer från mitt vardagsliv här i Bali. Vad tänker DU? I need your help! x


11 kommentarer11 kommentarer om “NEW YEAR & NEW START”

  Hej Matilda!
  Jag vill jättegärna se en packlista! Du som har varit iväg länge och rest flertal gånger. Hur packar man inför en 3mån resa? Spar-tips under resans gång?

  Vill gärna se mer resguider från varje resort du varit på! Vilka highlights & nackdelar med landet/resan? Mer summeringar av dina resor!

  Reply

  Jag älskar verkligen din klädstil, den är så personlig och unik på något sätt. Hade därför jätte gärna velat se fler outfits bilder! P.S Dina bilder du tar är sååå magiska, fortsätt som du gör! Gott nytt år!

  Reply

  Skulle vara roligt och se mer outfits med länkar till plaggen, mer personliga inlägg, få veta mer om dina tankar om olika saker, mer info om dina resor (om det är för jobb eller fritid, vad man kan tänka på, vad du lärt dig när du varit där, packlista, reseguider, höjdpunkter och dåligheter med landet/resan, osv. You name it), få veta lite mer om ditt jobb och hur du försörjer dig, hur ditt modelljobb fungerar och hur du jobbar med sociala medier osv, tips om olika saker allt från resetips, mattips, karriärtips eller tips till att våga göra saker/vara sig själv, peppande inlägg, mer om din vardag, vad du gör i bali så länge just nu.

  Sorry för en rörig kommentar men hoppas du förstår lite iaf. Kram ?

  Reply

  Kan du inte berätta lite hur ni lever på Bali? Köper ni mat och lagar hemma? Bokar ni hus/lägenhet med airbnb? Hyr moppe för att ta er runt?

  Reply

  åh tack snälla för kommentaren!! så himla hjälpsam <3 uppskattas så mycket!! <3 <3

  Reply

  Hi Matilda,
  I’ve been following you on Instagram for so long… AND I”M OBSESSED WITH YOU. Literally you’re my girl crush. I was just wondering what filters do you use, or how do you edit your insta pictures to get the effect you do? I LOVE it so much.
  Hope you have a good day ?

  Thanks
  Che xx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här