Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:53 | January 23, 2017

23/01-17 – Nusa Lembongan

Nusa Lembongan

Today we arrived at Nusa Lembongan where we will be staying for two nights, it’s so nice with a scenery change just 30 minutes by boat from Bali. I am wearing my new dress from Planet Blue that quickly became a favorite. It’s so easy to throw on and the cut is perfect. The weather was perfect when we arrived, so we took place by the pool. Very needed just to be in the shade and relax. The afternoon however got overclouded by rain and a small storm. So now we are cuddled up in bed ready to watch a movie. Have a great one guys! x

//Idag åkte vi till Nusa Lembongan där vi ska stanna i två nätter. Det är så skönt med miljöombyte bara 30 minuter iväg från Bali. På bilderna ser ni min nya klänning från Planet Blue, den blev snabbt en favorit. Så enkel att bara ta på sig och passformen är perfekt. När vi kom till ön var vädret sådär fantastiskt, så vi la oss vid poolen. Det var så uppskattat att ligga i skuggan och bara slappna av. Dock kom en liten mini storm vid eftermiddagen så nu ligger vi i sängen redo att kolla på film. Ha en fin dag! x

In collaboration with Planet Blue


22 kommentarer22 kommentarer om “23/01-17 – Nusa Lembongan”

  Hej Matilda! Det går inte att läsa dina inlägg via iphone, går inte att få upp hela inlägget! Vet inte om det gäller bara mig, men det skedde efter nya uppdateringen. DU ÄR GRYM kram

  Reply

  Åh tack för tipset!! vi åkte dit idag, var ju helt magiskt! Hoppas er resa är fantastisk xx

  Reply

  men åh vad jobbigt!! undra varför!? får kika på det.. tack att du säger till mig!! och sprider kärlek, betyder så mycket!! KRAM <3

  Reply

  Just found your blog, absolutely stunning photographs. You are so beautiful. Hope you are loving your time in Bali <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här