Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:50 | January 31, 2017

31/01-17 – Jumpsuit frenzy

I’m gonna let you guys in on a little secret, I LOVE jumpsuits. They are so easy to style and to throw on. My favorites are the flare ones. The one I am wearing in the photo is just so me and such a good example of the style I love. I received a lot of questions about my jumpsuit I wore this fall back in Sweden, and its the third one in the photo. I kind of want to get the black one for myself.. Should I? x

// Jag ska berätta en liten hemlighet för er, jag ÄLSKAR jumpsuits. Dom är så enkla att stylea och att slänga på sig. Mina favoriter just nu är dom med lite bredare ben. Den jag har på mig i bilden är bara så mig och ett perfekt exempel på stilen jag älskar. Jag fick många frågor om min byxdress jag hade på mig i höstas på en bild, det är den tredje i kollaget. Och just nu sitter jag och funderar på om jag ska slå till på den svarta? x

Inlägget innehåller adlinks


4 kommentarer4 kommentarer om “31/01-17 – Jumpsuit frenzy”

  Hej Matilda! Måste bara berömma dig för din fantastiska blogg, så inspirerande! Älskar älskar älskar den, och dina bilder är helt fantastiska. Har suttit och letat lite och hittade ett inlägg om hur du brukar redigera dina bilder, vilket dock hade något år på nacken. Undrar därför om hur du redigerar dina bilder idag? Antar att du bland annat använder VSCO och vore supertacksam om du kunde avslöja vilket/vilka filter du oftast tar? Tack för en stor inspirationskälla! Kram Hanna

  Reply

  Följer din blogg slaviskt, du är en av mina största inspirationer, just wanted to let you know <3

  Två frågor!
  1. Har du tips när det kommer till rakning? Speciellt du som är i bikini hela dagarna och ser alltid flawless ut!! Jag upplever alltid att bikinin ska skava och skapa massa problem efter några dagar när man tex är utomlands etc.

  2. Du klär dig ju mycket i urringade eller korta kläder och du får det alltid att se så elegant och naturligt ut, jag tycker det är så lätt att man ser lite “slampig” ut om man får uttrycka sig så men jag fattar inte hur du gör för som sagt du bär upp på det ett helt annat sätt! Hoppas du ej tog denna kommentar på fel sätt, undrar mest hur du tänker när det kommer till styling av såna plagg?

  Kram <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här