Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:03 | February 14, 2017

14/02-17 – best day of the year!!

Happy valentines day lovers! What a great day huh, how can you not love a day when you celebrate love?? Me and the love of my life have spent our day working, and of course eating sushi at our favorite sushi place here in Bali. Last time before we leave, so sad. Other than that? let’s take a moment to appreciate this gorgeous dress, from Suboo. I also though I would try to scribble down my “Bali must eat, must go, must shop here” places. What do you think? x

// Glad alla hjärtansdag älsklingar! Vilken fantastisk dag va, hur kan man liksom inte älska en dag då man firar kärlek?? Jag och min stora kärlek har spenderat vår dag med jobb, och självklart sushi på vårt favvo ställe här i Bali. Sista gången innan vi åker, lite ledsamt faktiskt. Annars då? jag tycker vi ska ta en stund att uppskatta denna vackra klänningen, från Suboo. Och sedan en liten tanke, jag tänkte att jag skulle försöka skriva ner mina “måste äta, måste shoppa, måste se” ställen här i Bali. Vad tycker ni? x

In collaboration with Suboo


13 kommentarer13 kommentarer om “14/02-17 – best day of the year!!”

  Härliga bilder, lite avis blir man allt, på alla er som kan spendera en del av vintern i värmen! Hoppas din dag var perfekt! ?

  Reply

  Ja snälla (!!) kan du inte göra det! Hade verkligen tänkt kommentera det här inlägget och bett dig tipsa om “måsten” på Bali då jag själv ska dit och inte vill missa någonting! Kram

  Reply

  Åhh ja jättegärna! Är på Bali nu och det hade varit underbart!!

  Reply

  Ja skriv jättegärna en sådan lista!! Jag och min sambo ska till Bali om två veckor och skulle behöva alla tips ma kan få! Kramis

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här