Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

3 kommentarer om “22/02-17 – Z&Z”

    Hej Matilda, Jag skriver till dig för att tacka. Tacka för att du är du. Tacka för att du inte bara är en av det hundratals vackra kvinnor med en alldeles för osund tandpetar-kropp. Utan för att du är vacker precis som du är, du är normal. och jag blir så glad av att se dig, för du är självsäker. Du vågar visa din kropp även fast du har kurvor och det får mig att älska min kurviga kropp mer. Jag vet att det inte finns några rätt eller fel när det kommer till knopp och kropp och att man skall se ut som man själv känner sig bekväm i, vilket då betyder att du kan välja att lyssna på detta eller inte. Men jag ville bara berätta hur mycket du hjälpt mig. Du har stärkt mitt självförtroende, och lärt mig att älska min egentligen, normala kropp. Med det sagt så vill jag bara berätta att jag älskar din blogg och fortsätt med det du gör. Kram Lisa

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här