Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:29 | February 28, 2017

28/02-17 – BACK UP AND RUNNING!

WHAT A HECTIC 48 HOURS! So sorry for me not posting. I spilled water on my computer, typical me – and didn’t dare to turn it on until I found a computer store. SO 48 hours later and it’s now up and running again and i’m the happiest!! We have finally arrived in Byron Bay, and I have a video log coming up soon.. Just need to put it all together now that my computer is working again! yay xx

// Alltså vilka stressiga 48 timmar! Förlåt att jag inte uppdaterat. Jag spillde vatten på min dator, typiskt mig – och vågade inte sätta på den tills jag hittade en datoraffär. Så nu 48 timmar senare funkar den igen och jag är gladast. Vi har också äntligen kommit fram till Byron Bay, och jag har en videologg som kommer upp snart – nu måste jag bara sätta ihop den igen när datorn äntligen funkar! yay! Idag var jag och Rasmus och fotade i en helt fantastisk villa, tuärr SPÖregnade det.. Självklart hann jag ta två snabba bilder emellan allt jobb. Min go-to klänning från Faithful the brand xx

In collaboration with Faithful the brand


7 kommentarer7 kommentarer om “28/02-17 – BACK UP AND RUNNING!”

  Jag lyckades spilla iste över min… Så typsikt, haha! Men tur att den funkar:)<3

  Reply

  She’s back! Sååå fina bilder, man vill ju ha allt i din garderob haha!<3

  Reply

  Din stil är så snygg, stilren. Och dina bilder!! WOW, du är grym!

  Reply

  Beautiful pictures! Love your posts, they look like endless summer ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här