Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:29 | March 22, 2017

Spontaneous, good or bad?

When it’s raining we don’t do much but take care of the house, clean, cook, work – etc. Really feel like a 70 year old couple haha. But no reason not to dress cute, am I right? Today I wore the comfiest and cutest outfit from Yoli & Otis. And when I see this photo I realize I really need to get back to sweden and my hairdresser, thinking i’m going to do something fun with my bangs as well.. I’m pretty spontaneous. Example, I colored my hair pink on my own one time. And red. And Ombre. So I think it’s a good think I have some time to think over what to do this time, haha. Finally have my natural hair color back, not touching that. But something… x

// Det finns inte så mycket att göra när det regnar ute. Så vi tar mest hand om huset, städar, lagar mat, jobbar – etc. Verkligen som ett 70 årigt gammalt par, haha. Men det är ju ingen anledning att inte klä sig fint, eller hur? Idag hade jag på mig kläder ifrån Yoli & Otis, åh så snyggt och bekvämt. Och när jag ser denna bilden inser jag att jag måste åka till backa till sverige och till min frisör. Jag tror att jag ska göra något med luggen denna gången. Jag är en ganska impulsiv och spontan person. Till exempel har jag färgat håret rosa själv, och rött. Och ombre. Så det är la ganska bra att jag har lite tid att tänka över vad jag ska hitta på. Dock har jag äntligen fått tillbaka min egna hårfärg efter många år, så den rör jag inte! Men något.. x


5 kommentarer5 kommentarer om “Spontaneous, good or bad?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här