Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:49 | March 24, 2017

CELEBRATION TIME!

Finally a beach day, well.. morning! But it was a really good one. Love mornings at the beach, when it’s quiet, not too hot and you can just feel the world waking up. It’s so weird how fast time flies by, I mean its already friday!! AND to celebrate me reaching 100k on instagram i’m starting with giving a little love to you guys. Starting tomorrow! Check back in for inspiration and love then!!! AND that’s just the beginning, yay! x

Äntligen lite strandhäng! Vi gick ner tidigt imorse för att ta vara på vädret. På eftermiddagen började det regna. Jag älskar i alla fall att vara på stranden på morgonen, det är en speciell känsla. Det är inte för varmt, det är tyst och man riktigt känner hur världen vaknar. Det är så konstigt vad snabbt tiden går, jag menar det är redan fredag! OCH för att fira att jag nått 100k följare på instagram så börjar jag med att ge tillbaka lite kärlek till er. START IMORGON! Så kika tillbaks hit då för lite kärlek och inspiration. Och det är bara början! yay! x


5 kommentarer5 kommentarer om “CELEBRATION TIME!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här