Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:27 | March 27, 2017

27/03-17, beach mornings

Faithfull the Brand 

Nothing beats being the first one at the beach. The smell of the ocean and the emptiness. This is part one of the film shoot we did at South Golden Beach, I love being able to work wherever and use different tools. I love how the photos turned out. Simplicity in it’s finest form. What do you think? Of course it’s my other half behind the lens. He still surprises me even though we basically shoot every day together. x


14 kommentarer14 kommentarer om “27/03-17, beach mornings”

  Such a gorgeous photos! Love the simplicity in these and the detail of the dress ? Have a great Monday!

  Reply

  Asså så fina bilder och du är drömmigt snygg!:D

  Reply

  Nyfiken lite på hur du och din pojkvän gör ang jobb etc. Hur brukar ni göra upp med pengar för de jobb som du gör i samarbete med din blogg/instagram? Tänkte på iom han brukar fota dig, fast det är du som syns och din blogg (ditt varumärke mao) delar ni 50/50 på det jobben ni gjort när ni vart runt och rest nu, och hemma eller hur brukar ni dela upp det? ?

  Reply

  Hej! Skulle du vilja berätta lite om maten på Bali? Vad man kan äta och vad man bör undvika. Både mat, frukter och dryck. ?

  Reply

  Aaaaah sååå nära på att boka en sista-minuten efter detta inlägg!! U slay girl

  Reply

  Alltså så länge du äter ifrån “riktiga” restauranger ska det inte vara några problem. Det du kan råka ut för är att du får bali belly vilket du tex kan få av deras vatten. Vissa ställen tvättar deras grönsaker osv i vanligt vatten, men de flesta gör inte det. Du måste käka deras nasi goreng, så jäkla god. Jag har skrivit ett inlägg om mat i bali, kika i bloggen så ska du hitta det <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här