Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:12 | March 30, 2017

Cyclone Debbie and the day before

Between the fall coming and cyclone debbie we had three days when the sun was out. And all three days I was fully booked. We did have time for a trip into Byron Bay one morning to run some errands. And grab a juice. Strolling through the little town I found a house that was so cute. That’s one of my favorite things to do when traveling, just walk around and look at houses. It’s fun to day dream and imagine what life would be living in one of those houses. My favorite houses are always the ones by the sea. What’s your favorite thing to do when traveling?x

// Innan cyklonen Debbie kom hade vi tre dagar med sol. Och alla tre dagar var jag uppbokad. Men vi hade tid att åka in till Byron Bay en morgon för att göra lite ärenden och dricka en juice. När vi strosade runt i stan hittade jag ett litet hus som bara var så himla fint. Det är en av mina favoritsaker att göra när jag reser – gå runt och spana på hus. Det är som att dagdrömma lite och tänka över hur det hade varit att bo i ett av dom. Mina favorithus ligger alltid vid havet. Vad är din favorit sak att göra när du reser? x


15 kommentarer15 kommentarer om “Cyclone Debbie and the day before”

  Hej! Vet du om man får betala tull när man beställer från Sabo Skirt? xx

  Reply

  Åh! Vart hittar man klänningen du har på dig? Superfin!

  Reply

  så otroligt fin du är. jätte fin blogg med såå fina bilder

  Reply

  Att testa lokal mat och att man får tid till att bara va är vad jag älskar med mina resor. Och så all natur och alla vilda djur såklart ! Fantastiska bilder, drar till Aussie i juni. ??????

  Reply

  Hej Matilda! Jag har sett att du använder balibody produkterna och undrar om du använder BB Cream? Isåfall vilken shade använder du, natural eller tan? Jag är nämligen sugen på att beställa.

  Reply

  Hej! Skulle du kunna tipsa om balklänningar alternativt att sätta ihop sin egna balklänning som jag vet att du gjorde? Känner att jag har lite panik inför balen då det känns som jag har tittat igenom alla möjliga olika internetsidor utan att hitta något. Skulle gärna vilja ha en klänning i en mörkare färg, t.ex. lila eller röd. Gärna väldigt simpel men kanske men någon liten fin detalj. Hur ska jag tänka och hur ska jag ens hitta en klänning?? Tack på förhand och måste säga att jag älskar din blogg! Kram!

  Reply

  Åh vet inte.. kan hända! tror sådant händer lite slumpmässigt. Ibland har jag fått betala ibland inte.. xx

  Reply

  Jag har den i tan, och den funkar jättebra. Ska vara helt ärlig, inte använt den så värst mycket men har i alla fall provat. Den luktar ganska starkt vilket jag tycker är lite jobbigt, men annars ger den verkligen ett fint glow!! x

  Reply

  ååååh ska försöka kika på detta snabbt!! <3 tack för kärleken!! c

  Reply

  So wonderful pictures again and again ♥

  love Nina
  nouw.com/be_creative

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här