Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:14 | April 2, 2017

the most intense weekend in a long time

WOW! that’s all I have to say. We woke up friday morning to a flooded neighborhood, so flooded we couldn’t get anywhere. Cyclone Debbie hit us. People were actually floating around in boats on the streets. Thankfully we got help, and we finally got out and started driving up north, the final destination was Coolangatta airport to pick up our rental car. We got to Kings hill which was maybe 20 minutes away from the airport. And then we got stuck again. The flooding was SO bad. Water was everywhere. The highway was closed and it didn’t open until saturday around 3. Which is when we finally started our 10h drive down to Sydney, and we arrived very late last night. So this weekend has been intense, and that’s an understatement. I’m excited to be in Sydney though, can’t wait to show you photos! First- sleep x


11 kommentarer11 kommentarer om “the most intense weekend in a long time”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla jobbigt, hoppas att det blir lugnare nu då ?

  Reply
 • Tur att inte så många skadades och hoppas att revet klarade sig. Lycka till i Sydney, ni tar fantastiska foton ! ??????

  Reply
 • Tur att ni klarade er bra i alla fall, hoppas du får en underbar resa till Sydney!

  Reply
 • Skönt att det gick bra för er! Åh Sydney är min favoritstad så jag är så avis nu ? Jag har bläddrat igenom din blogg och undrar vad du har för strl på din LV Noe? Är det en petit eller grand? Kram

  Reply
 • Tur att ni klarade er bra, kram!

  Reply
 • Halloj! En snabb fråga, hur funkar det att arbeta som modell när du är så “kort”? Såg i någon video att du är 162, trodde att det var svårt att få jobb om man inte är lång men det verkar ju gå jättebra för dig!!:)

  Reply
 • Oj det låter inte alls som en rolig helg! Tur att ni är oskadda. Ha det så fint i Sydney nu, kram!

  Reply
 • eller huur! åh tack snälla <3

  Reply
 • Det är en petit! Tack snälla fina xx

  Reply
 • ja verkligen! Tack darling x

  Reply
 • Alltså jag fotar ju med lifestyle, bikinis, kläder osv så det går utmärkt! alla som bokar mig vet hur lång jag är. Det funkar på denna sidan av världen. Många modeller här är “normal” långa. Vet inte hur det hade funkat i Sverige! kramis xxx

  Reply