Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:21 | April 4, 2017

TODAYS PLANS

Rain mixed with sunshine gives me an excuse to wear cozy clothes. I ran into Zara yesterday while we were looking around in stores, and of course I came out with a small bag. It’s impossible to go there without coming out with a bag, am I right? I just found this shirt and fell in love. Bought it in a medium so it would be a bit more loose fitted. Today I paired it with my ride or die linen pants from roxy, believe it or not. And gold slippers from Posse, and my favorite lil bag from Boheme Goods. The best vintage store. At the moment we’re sitting inside after a lunch in the park, trying to get some work done. We just booked tickets to the cinema, can’t wait to see Beauty and the Beast. Has anyone seen it?xx

// När regn blandas med solsken så får jag en ursäkt att ha på mig mysiga kläder. Denna tröjan köpte jag igår när jag sprang in på zara. Alltså, det går ju aldrig att gå in där utan att hitta något. Känner någon igen sig!? Jag köpte i alla fall den i medium så den skulle bli sådär skönt oversize. Idag matchade jag den med mina ride or die linne byxor från, tro det eller ej – Roxy. Och guld sandaler ifrån Posse, sen får vi inte glömma min favorit väska från Boheme Good. Bästa vintage affären! Just nu sitter vi inne och försöker jobba lite, tidigare åt vi lunch i parken. Lunch=kakor. Vi bokade precis biljetter till bion, ska bli så mysigt att se Skönheten och Odjuret. Har något sett den? xx


20 kommentarer20 kommentarer om “TODAYS PLANS”

  har inte sett den men vill. Så galet fin duu är tjejen. Hoppas du får en fin tisdag!

  Reply

  Så snyggt! Har samma tröja i svart, men blev väldigt sugen på en beige nu också haha…

  Reply

  Jag tänkte fråga dig om rese tips! Jag tänkte åka på en semester i sommar med min pojkvän och undrar om du har något tips vart man kan pussla ihop till de billigaste resorna till en solsemester? ?

  Reply

  Men alltså vilken mysetröja! ska till Zara snarast tror jag, de har alltid så mycket fint!

  Reply

  Ja jag bara älskar den! jag kanske borde köpa en i svart jag med, haha.. <3

  Reply

  Blev helt kär i tröjan!!! Men hittar den inte på deras hemsida.. Har du lust att länka den? <3

  Reply

  I really love the pullover! The color is so lovely soft ☺
  I am a big fan of your outfits! Love the bright and soft colors you always choose ☺♥
  They match perfectly with your warm skin tone!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här