Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:05 | April 5, 2017

When summer is officially over

We woke up to a blue sky today and decided to think away the scattered clouds. We jumped in our beach clothes and headed straight to the sea, first beach was a disappointment so we walked to another one. It wasn’t until a few hours later that the sun actually decided to warm us up. But we were pleased, it was a really good day. It’s so weird though how fast the temperature drops, you can really feel that the summer is over here. My one piece is from Gooseberry and shades from Pared x

Idag vakade vi upp till en blå himmel och lite moln, vi valde att tänka bort molnen och hoppa in i våra strandkläder. Sedan åkte vi direkt till havet, första stranden var dock en besvikelse så vi traskade vidare till en annan. Det var ganska kyligt och efter någon timma började man känna att solen värmde. Men vi var nöjda, det var precis en sån här dag vi behövde. Det är dock ganska knasigt hur snabbt temperaturen droppar, man kan verkligen känna att sommaren är över här. På mig har jag en baddräkt från Gooseberry och solisar från Pared x

In collaboration with Gooseberry


19 kommentarer19 kommentarer om “When summer is officially over”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här