Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16 kommentarer om “postcards from Bronte”

  Vad använder ni för objektiv när ni fotar? ?

  Reply

  Matilda! Du har dröm kläder på varenda bild verkligen, men jag undrar vart du kan tipsa om att köpa oversized mysiga cardigans? Du har en från I love Mr Mittens, finns den fortfarande? Kan inte hitta den. Eller finns det andra du kan rekommendera, älskar verkligen VARENDA PLAGG du har!!!!!!

  Reply

  Så sjukt fina bilder! Nu kan jag ingenting om foto (men jag vill gärna lära mig!) – är det en analog kamera du använder? Eftersom det är sådär vackert “kornigt”. Eller lägger du till det i redigeringen? Dina bilder är det bästa jag vet för övrigt – så vackra och inspirerande! <3

  Reply

  Hey! I love your tattoos, could you make a post about them? ?

  Reply

  redigeringen på dina bilder är GAAAALET fin!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här